A l b u m C l a s i c // C l a s s i c A l b u m

 

Album Clasic de Nunta de Mircea Turdean

Ro:

Acest album clasic cu 40 de pagini este unul simplu, diferit și plăcut la atingere. Totodata este albumul care se apropie cel mai mult de textura caldă și naturală a fotografiei, reușind cu succes să transpună fișierele digitale de pe CD sau USB Stick într-un album are va păstra amintirile familiei. Albumul fotografic din imagine are dimensiunea 25x25cm și are o coperta din carton gros negru iar fotografiile sunt lipite individual pe pagină.

La ce să vă așteptați:

Aranjarea imaginilor astfel încât toate fotografiile de pe o pagină să fie în armonie, dar și aranjarea lor în ordine cronologică astfel încât să prezinte povestea întregii zile. Îmi place să pastrez un design simplu, contemporan care nu se va demoda niciodată și care va pune în valoare fotografiile. Coperta și filele din carton premium Italia și Anglia, calc auriu și este cusut cu mătase cerată. Legătoria fiind realizată în stilul clasic japonez. Un album care este bine realizat și asta veți simții în primul moment în care îl veti răsfoi.

 

En:

This is a simple, classic and nice to the touch photo album. It comes in 25×25 cm square shape with a high-quality thick black cardboard cover. This is the photographic album that transforms digital files to a lovely memory keeper. The photos are individual hand-glued to the album page.

What you can expect:

I lay out your images according to your brief, making sure they flow seamlessly and look good together. I favour simple, clean, contemporary design that
is unfussy, so your images really speak for themselves. Cover and pages are made from premium Italian and English cardboard, golden tracing paper and the album is kept together with waxed silk in a classic Japanese bundle.

 

Album Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea TurdeanAlbum Clasic de Nunta de Mircea Turdean